Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-09-2011 21:20:49
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Ik had afgelopen woensdag (31 aug) de fotoshoot, ben er met mijn ouders heen gegaan, had zelf de afspraak gemaakt, want ik ben 18 jaar.
toen ik al die berichten op kassa las, had ik er niet zoveel zin meer in, dus de dag van te voren belde ik de nationale fotostudio op om af te zeggen, maar omdat ze zeiden, dat ze konden garanderen dat het te vertrouwen is en dat ik gewoon mocht komen om te kijken en dan te beslissen, heb ik dat maar gedaan.
was echt de moeite waard! was ook niet snel wat fotootjes maken en dan weer weg wezen, fotograaf nam er echt de tijd voor ook bij het kiezen van de kleding, ik werd daarna door een visagiste opgemaakt, en ging daarna ook met mijn ouders en broertje op de foto. ik krijg binnen een maand de 40 foto's op cd-rom thuis gestuurd en ik word 4 keer uitgenodigd voor castings, daar deed ik het ook vooral voor, want ik wil acteur worden.

maar die mensen op dit forum die zo negatief praten, zijn jullie daar ooit weleens geweest om te kijken hoe het gaat daar. hoe kun je nou een negatief oordeel over een film hebben als je hem nog nooit hebt gezien?