Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-09-2011 21:54:02
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Beste mahadma,

wat een slappe hap. wij hebben thuis de fotos netjes aangeleverd gekregen en het eerste aanbod voor de casting is er al. ooit op de gedachten gekomen dat de punten die u noemt niet een reden kunnen zijn waarom dit, in uw ogen, malifide bedrijf, juist volgens justitie handeld?

mijn dochter vind het prachtig om musicals te doen, maar als een mens iets wil, leer ik mijn dochter er voor te gaan en er voor te gaan. een bureau kan geen opdrachten garanderen.. daar ben ik van bewust. bij andere castingbureau's ben ik een maal eerder de fout in gegaan om te geloven dat hun zich aan hun woord hielden maar hier heeft mijn dochter tot op heden niets meer van weer gehoord.

conclusie, in verhouding heeft de nationale fotostudio al meer voor mijn dochter kunnen betekenen dan ieder ander bureau waar zij zich al eerder voor heeft laten tekenen wat mij al flink wat duiten heeft gekost.

dus, mocht u van uw ideeen eens een echt beeld willen creeren is het zeker aan te raden om er eens langs te gaan.

groetjes,
anneke