Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

waarisdekassa
waarisdekassa - 08-09-2011 05:16:22
Geldzaken & Recht

Huurtoeslag

Beste lezers,

afgelopen week (6-11-2011) was ik de huurtoeslag voor mijn moeder aan het uitzoeken en toen ontdekte ik iets interessants.

in sommige gevallen is het namelijk bijzonder lonend om het verzamelinkomen (toetsingsinkomen) door middel van een gift te verlagen waardoor men toch nog in aanmerking komt voor huurtoeslag.

in bepaalde gevallen kan dat wel meer dan 1.000 euro opleveren.

ik vond het zo interessant en leuk dat ik dat gevonden had, dat ik er een website voor heb gemaakt. op deze site probeer ik e.e.a. op een heldere en duidelijke manier uit te leggen zodat mensen kunnen bekijken of dit ook voor hen van toepassing is. het is namelijk relatief eenvoudig om uit te rekenen en te regelen.

ik vraag er overigens geen geld voor en heb de site gemaakt om mensen te helpen. ik heb er voor de rest geen enkel commercieel belang bij.

de website is: https://sites.google.com/site/huurtoeslag/">tip voor toetsingsinkomen m.b.t. huurtoeslag

ik hoop dat u wat heeft aan deze informatie en dat u het kunt gebruiken.

met vriendelijke groet,

dave