Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-09-2011 17:44:32
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Persbericht

de directie van de nationale fotostudio bv maakt met blijdschap het navolgende publiekelijk bekend,

gedurende de periode januari tot en met augustus 2011, heeft de consumentenautoriteit onderzoek gedaan naar de nationale fotostudio bv. de nationale fotostudio bv heeft haar uitdrukkelijke en bereidwillige medewerking verleend aan dit uitgevoerde onderzoek.

tijdens het onderzoek zijn de consumentenautoriteit geen zaken, feiten of omstandigheden gebleken, die de consumentenautoriteit aanleiding hebben gegeven tot het opleggen van een boete of enige andere sanctie.

ter afsluiting van het uitgevoerde onderzoek heeft de consumentenautoriteit op 1 september 2011, bij monde van haar toezichthouder aan de nationale fotostudio bv officieel medegedeeld, dat naar aanleiding van het uitgevoerde onderzoek aan de nationale fotostudio bv geen boete zal worden opgelegd.


concluderend;

de nationale fotostudio bv is verheugd dat het door de consumentenautoriteit uitgevoerde onderzoek een dergelijk positief afsluitend onderzoeksresultaat voor de nationale fotostudio bv heeft opgeleverd.

consumenten kunnen er daarom nu van verzekerd zijn dat de nationale fotostudio bv als enige fotostudio van nederland een door de consumentenautoriteit onderzochte onderneming is.

nu eveneens naar aanleiding van het onderzoek geen boete door de autoriteit als toezichthouder van het ministerie van economische zaken werd opgelegd, kunnen consumenten naar inzicht van de nationale fotostudio bv gerust zijn.

berichten op forums op het internet waaruit anderszins zou blijken, moeten derhalve nu als onfeitelijk en onwaar en vals worden afgedaan, nu de consumentenautoriteit de nationale fotostudio bv heeft onderzocht en tot een dergelijk positief eindoordeel is gekomen.

nationale fotostudio bv