Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-09-2011 19:00:12
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Freya schreef op vrijdag 9 sep 2011, 18:29: natfotostudio schreef op vrijdag 9 sep 2011, 17:50: ....
berichten op forums op het internet waaruit anderszins zou blijken, moeten derhalve nu als onfeitelijk en onwaar en vals worden afgedaan, nu de consumentenautoriteit de nationale fotostudio bv heeft onderzocht en tot een dergelijk positief eindoordeel is gekomen.

nationale fotostudio bv
ja, ja... dat is wel een hele makkelijke conclusie....
en al die mensen die 'klachten' over jullie hebben, zuigen dat zeker allemaal uit hun duim? een goed spreekwoord is:

"waar rook is, is vuur"

kortom, doe wat aan de 'klachten en stop met het verspreiden van reclame makende berichten over je eigen toko. hoeveel oude topics ga je nu nog naar boven halen? en ga je nu ook alle fora op internet af, op zoek naar negatieve berichten om daar vervolgens ook de boel vol te spammen? wat een mentaliteit....

freya

terecht dat een bedrijf ertegenin gaat, wat voor klachten zijn er dan concreet? lees alleen dat mensen een factuur krijgen voor een no show.
wou dat ik dat kon in mijn vak.
de klachten komen van een oude man die op elk forum zijn wijsheid afgeeft en die zijn ongevraagde ( natuurlijk beslist ware mening) aan iedereen geeft?
als een bedrijf als deze weer een onderzoek heeft gehad en er worden geen of weinig fouten geconstateerd dan is dat terecht. als ik langs een snelheidscontrole rij en ik krijg geen boete dan heb ik niet te hard gereden.
en als een bedrijf zich op een forum wel alle kritiek mag laten gezeggen dan mogen de positive zaken er ook uitgelicht worden.