Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
laros - 15-09-2011 14:59:59
Computers & Telefonie

Bidfun

Als je een beetje zoekt naar bidfun klachten wordt je overweldigd door het geniep ervan. de eerste indruk is dat er hele goedkope mogelijkheden zijn voor je wensen. pas na enige tijd realiseer je je dat er van je eerste indruk niets klopt. maar dat gebeurt pas als je wat punten hebt gekocht die je vervolgens alleen maar op kunt maken. het overbieden gaat uren door. ondertussen kost elk bodverhoging rond de 60 cent. het lijkt dat er niet veel geboden is als de teller op zeg 10 euro staat maar in werkelijkheid is er dus 1000 keer geboden. dat heeft dus 600 euro gekost terwijl er nog steeds geen hoogst bieder is. al je alle voorwaarden leest is er geen sprake van oplichting, wel het wekken van een verkeerde indruk. het lijkt bieden maar het is eigenlijk een gokspel met maar 1 winnaar. ik denk niet dat ze daar een vergunning voor hebben en ze zetten het er natuurlijk niet bij.

het oncontroleerbare maar sterke vermoeden is dat er door de site zelf meegeboden wordt om de naieve bieder mee te sleuren. dat zou echt fraude zijn...