Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-09-2011 05:44:34
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Als ik weleens een oma met duidelijk haar kleindochter tegemoet loop en dan vraag: "is dat uw dochter?" dan zie je zo'n oma (natuurlijk wel een jong uitziende) toch gaan stralen want ieder mens wil natuurlijk gestreeld worden.
waar het mij wat betreft hoog zit waar het gaat om die nationale fotostudio is het feit dat zij zich met name richten om te beïnvloede pubers,die dromen van een schitterende carriere en als zo'n meiske dan van hun een e-mailtje krijgt van: "wij hebben u uitgekozen voor uw uitstraling.daar moet u wat mee gaan doen" dan wordt er al gauw gedroomd van een carriere als fotomodel terwijl voor die studio iedereen die uitstraling heeft als er maar weer 125,- euro in de la kan komen.

een studio hoeft niet groot te zijn.
met wat fotolampen en wat doeken of gordijnen als achtergrond lijkt het al snel professioneel.
eenmaal de plaats waar het "model" zit goed uitgelicht kan men jarenlang diezelfde instelling behouden en iedereen hetzelfde plaatje bezorgen.
althans, ik vermoed dat die figuren zo werken.
dochter of moeder van die lui die het kapsel doet en een beetje opmaak; grootvader die de portier speelt et voila ,het geld stroomt binnen.want pubertjes genoeg kennelijk want zelfs de boete van 100.000 euro zijn kennelijk vlot betaald.
een boete die zij kregen omdat zij op een oneerlijke manier te werk zijn gegaan.
vroeger, toen zij nog fotosessie.com heetten hadden zij onwettige algemene voorwaarden want zij hadden daarin gezet dat zelfs overeenkomsten met minderjarigen voor hun een geldige overeenkomst was waarmee menig vader en moeder in paniek werden gebracht door een dreigend incassobureau als zo'n ouder wees op de wet die immers verbied dat een minderjarige zo'n overeenkomst niet mag sluiten (een wet die nog steeds geldt).

op die paniek van ouders reageerde ik en wees hen op hun rechten hetgeen door fotosessie.com niet in dank werd afgenomen en gingen dreigen met "deskundige juristen".om mij wegens "smaad" te vervolgen.
uiteraard was en ben ik niet bang voor die dreigingen omdat er al toen en nog steeds een onfrisse geur hangt rond dat bedrijf want er zijn nog steeds vele klachten. meer dan welk ander bedrijf dan ook op diverse fora.

dat nu dit vara kassaforum is besmet met figuren die dit forum op een onsmakelijke manier aan het vervuilen zijn kwam typisch genoeg op het moment waar die nationale fotostudio zich op de borst ging kloppen met hun "persbericht" waarin zij melde dat zij een goedkeuring hadden gekregen terwijl het alleen maar ging dat er na een onderzoek; een klacht van een vader, er geen boete werd gegeven.

tenslotte,
foto's gemaakt door nationale fotostudio vallen op door de eenvormigheid die door modellenbureau's stellig worden herkend en naar ervaring worden dat soort foto's niet gewaardeerd en verdwijnen al snel in een prullenbak.
een meiske die een echt leuke uitstraling heeft hoeft geen 30 foto's, een paar door een echt goede fotograaf, en dat kan zelfs jan op de hoek zijn, kan zo'n frisse uitstraling vastleggen op een leuke natuurlijke manier wat in ieder geval een stuk goedkoper kan uitvallen, ook gelet op de reiskosten naar zwolle.

als ik een dochter zou hebben gehad met een leuk snuitje dan zou ik haar wens zeker niet afstoppen en zelfs met haar naar een goede fotograaf zoeken of langs een modellenbureau gaan.
alleen die modellen die ik heb gekend waren géén domme blondjes!
er waren er zelfs bij met een universitaire opleiding hetgeen dus betekend dat ook de school uiterst belangrijk is
meiden die dat verwaarlozen maken als model geen enkele kans

de vrije vogel

die zijn eigen nickname die hij al jaren gebruikt maar weer in beslag neemt van die forumvervuiler.