Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-09-2011 16:33:17
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Ik ben maar eens gaan kijken op google --glamour fotografen--- en niet eens doorgelijkt bijvoorbeeld in amsterdam gevonden http://www.markgroen.nl/
als het zijn echte foto's zijn dan weet die man in ieder geval goed uitgelichte foto's te maken met uitstraling.
kijk, ik ben al wat ouder en de fotografen die ik kende ed vd elske,paulhuf e.d. die zijn allang overleden.
ik zit dus niet meer in dat wereldje maar ik weet wel dat er hele goede fotografen van de kunst- en van de foto vakschool zijn afgekomen en die over het algemeen best wel ook kleine opdrachten willen aannemen.

'k zou zeggen; google eens en bekijk vooral hun portfolio's.
die mark groen zit in amsterdam (ik heb daar geen contacten me en dit is dus géén reklame) maar ongetwijfeld zullen er wel veel meer goede fotografen door het hele land te vinden zijn.
en..... vergeet ook niet dat er ook goede modellenbureau's zijn die niet alleen goede info kunnen leveren maar bij echt een leuk koppie ook die foto's voor hun rekening zullen nemen.
dat zou die eerste stap moeten zijn voor mogelijk succes.
daar heb je "nationale fotostudio bv"helemaal niet voor nodig.
zij strelen alleen het ego om er aan te verdienen.

de vrije vogel