Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-09-2011 22:40:00
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Hey,

wat een leuke foto..

jij door je looks geselecteerd voor de foto shoot van nationale fotostudio.

jouw eigen vipcode is : 33.sr.452.l

heb jij de tijd om iets doen met jouw looks en uitstraling ? ga dan nu naar :

www .nationale fotostudio .nl/vipcode

vul snel je code in en maak kans op een van de gratis professioneel foto shoots

succes,

esmee


naar aanleiding van dit bericht op hyves heb ik me aangemeld zaterdag en werd ik vandaag gebeld ze vertelde mij dat ik was geselecteerd en dat ik een foto shoot krijg met behulp van een professionele camera man, fisacist en dat ik na afloop een portfolio krijg met een cd waar auteurs rechten op zitten ook krijg ik een casting pas met dan pototieel 4 castings per jaar zo niet kreeg ik me geld terug ook vertelde hij mij dat ik 4 setjes van kleding mee moest nemen en dat de fotoshoot wel 2 uur kan duren maar dat er kosten van 125€ aan verbonden zijn en dat ik de afspraak binnen 7 dagen kan opzeggen ik heb dit aanbod aangenomen en ben even later op internet gaan zoeken of dit bedrijf niet aan het oplichten is aangezien er veel oplichting bureaus zijn op de wereld in het modellen gebeuren.

nu ben ik hier en vraag ik om advies ik zie verschillende meningen de 1 zegt dat het goed is en de andere zegt slecht nu ben ik van plan om morgen kvk op te bellen en eventueel de politie om advies ik zou graag willen weten wat jullie vinden dat ik moet doen?

p.s. de afspraak is op 18 oktober om half 3

met vriendelijke groet

ramon