Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-09-2011 23:36:07
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

En dan toch nog maar de geschiedenis sannenieuwland.

toen "nationale fotostudio" nog fotosessie.com heette hadden die algemene voorwaarden waarbij in geschreven dat een overeenkomst met hun zelfs een overeenkomst zou zijn zonder dat ouders dit konden tegenhouden al was de puber nog minderjarig.
dat ik daar tegenin ging was omdat dit geen enkele rechtsgrond had en dus een niet wettige algemene voorwaarde was.
uiteraard werden heel veel ouders in paniek gebracht en heeft dat ongetwijfeld veel ruzie in het gezin gebracht.
mij heeft dit fotosessie.com naar mij toe bedreigingen geuit en openlijk op het tros-radarforum belasterd maar hebben toch uiteindelijk hun algemene voorwaarden aangepast maar.......................... nog steeds is hun werkwijze hetzelfde, namelijk het afspeuren van sites als facebook en hyves en dan een e-mailtje te sturen van: "wat heb je toch een uitstraling!daar moet je toch iets mee doen".
ook wel : u heeft een fotoshoot gewonnen" waarbij dan vaak bleek dat de aangeschrevene geen 450 € maar "slechts" 125 € hoefde te betalen.

zelf, het nu een beetje beu geworden van hun werkwijze heb ik ook eens gekeken naar echte fotografen die op dit internet makkelijk waren te vinden die ook echt goede foto's laten zien en dit vaak voor een prijs lager dan wat die nationale fotostudio vraagt en zeer waarschijnlijk ook veel dichterbij van haar/hem die graag een paar mooie foto's wil hebben om te proberen via een (wel echt !!) modellenbureau aan de bak te komen.

wat betreft nationale fotostudio heb ik nog geen voorbeeldfoto kunnen zien en ik vermoed dat eenmaal hun studio ingericht met een paar indrukwekkende fotolampen en wat achtergrond zoals gordijnen bijvoorbeeld er standaardfoto's worden gemaakt die zeer waarschijnlijk door modellenbureau's worden herkend en zeer waarschijnlijk al gelijk de prullenmand in worden gedonderd.

ook heb ik het sterke vermoeden dat dit forum door hen de afgelopen week is geteisterd door fakefiguren die onze namen heeft misbruikt om dit forum kennelijk om zeep te willen helpen een ook daarbij smaad en laster niet hebben geschuwd.
daar wil men toch niet een fotoshoot laten doen?
zeker niet als men later toch een rekening op de mat ziet vallen voor een afzegging.

kortom, laat die `nationale fotostudio bv`maar ver van uw bed en zoek naar een echte fotograaf als u toch door wil gaan met uw ambitie.

de vrije vogel
die naar aanleiding van die forumvervuiling noodgedwongen zijn inlognaam heeft moeten wijzigen maar bekend stond als grootvader (zonder punt en zonder spatie)