Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robtien
robtien - 21-09-2011 08:53:26
Voeding & Gezondheid

Stichting in den haag

Hoe jij het omschrijft zeg ik dat je het over beglied wonen op afsand hebt. en ja die betalen veel voor een huisje maar ze hebben ook een contract ondertekend en bij begeliedwonen is dat meestal een proeftijd van 6 weken zeg je niet dat het je niet bevalt loopt het contract doro tot 1 jaar. dat is hoe het hier in de regio is.

en dat er wat dingen inhuis niet op orde zijn zoals geen slot op de toiletdeur dat kun je toch even aankaarten dan zullen ze dat vast wel even verhelpen dat probleem door er een slot op te laten zetten.

ga gewoon met ze praten of praat eerst met die persoon en vraag hoe die er tegenover staat en naar kijkt voordat u met die stichting in gesprek gaat.