Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zon_netje1970 - 26-09-2011 09:39:04
Vakantie & Reizen

Mag de reisorganisatie de bevestigde vertrektijd zo drastisch wijzigen?

[quote=1paul schreef op maandag 26 sep 2011, 09:23]volgens hun voorwaarden mogen ze dit en in het algemeen gezien is dit een "geaccepteerd" beleid onder de verschillende maatschappijen, het enigste wat u nog zou kunnen proberen is om de reis te annuleren maar ook hier geef ik u weinig kans eerlijk gezegd ondanks de gedane toezeggingen...


ik begrijp inmiddels dat ze dit een geaccepteerd beleid is. voor ons is het al te laat om nog iets voor elkaar te krijgen want we vertrekken al over een week. blijbaar mag corendon van alles beloven onder de mantel der voorwaarden. het is zoiets als een belofte doen met geruiste vingers. eigenlijk liegen we maar dan zeggen we gewoon dat dat zomaar mag omdat het nu eenmaal in de voorwaarden staat. blijft de vraag of ze als eerste informatieverstrekking de klant een reistijd mogen beloven en die ook schriftelijk bevestigen. de consumentenbond zegt dat dit in strijd is met het consumentenrecht en misleiding. wat kan ik doen om te zorgen dat corendon dit verandert om zo nog meer teleurgestelde vakantiegangers te voorkomen?