Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerdamarijke
gerdamarijke - 26-09-2011 12:20:18
Vakantie & Reizen

Mag de reisorganisatie de bevestigde vertrektijd zo drastisch wijzigen?

@loreleigil
ik ben het met je eens dat het geen misleiding is, maar het voelt wel een beetje zo. zeker als je op een reisburo boekt, en met de medewerk(st)er de voor jou beste vliegtijden uitzoekt.
@ allen
wij reizen al jaaaren 2x per jaar naar turkije, al zo'n 30 keer nu in totaal. wij hebben tot nu toe maar 1x echte vertraging gehad, 8 uur met corendon (bij arke geboekt, gekozen voor pegasus). het gaat dus meestal wel goed!
het wrange aan een pakketreis (vlieg je met charters) is dat je "vogelvrij" bent: je boekt een reis en op een bepaalde dag. de enige plicht van de reisorganisatie is jou op bestemming te krijgen, hoe vroeg of hoe laat maakt niet uit, al vlieg je om 23.59 uur en is de 1e dag voorbij en de 2e al half om als je in je hotel komt. het mag allemaal.