Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zon_netje1970 - 26-09-2011 12:55:26
Vakantie & Reizen

Mag de reisorganisatie de bevestigde vertrektijd zo drastisch wijzigen?

[quote=tenormin schreef op maandag 26 sep 2011, 11:59]zon_netje1970, je mag problemen met een vliegtuig natuurlijk overmacht noemen maar wij zijn gewoon besode******* omdat de reisleiding dit al wist en ons toch 10 uur vroeger dan normaal op het ticket stond vermeld wel kwam halen, terwijl die dag nog een gewone vakantiedag was waar we om 18pm gehaald zouden worden i.p.v. 8am. en ik kan je verzekeren dat duizenden mensen dit meegemaakt c.q. meemaken, hebben. maar nogmaals, ze sluiten, als je de reisvoorwaarden goed leest, zoveel uit dat je weinig kunt beginnen, tenzij de hele reis niet kan doorgaan, maar dat is een ander verhaal. ik ben geen pessimist hoor, maar ik denk dat je echt niet ver komt met je beklag doen bij corendon (of welke maatschappij ook).

bij corendon kom ik inderdaad niet ver, want ja die beroepen zich immers op de voorwaarden. het is echter zo dat een bedrijf of organisatie zich alleen maar mag beroepen op de voorwaarden als de klant daarmee niet te veel wordt gedupeerd. ik ga het dus veel hogerop proberen.