Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zon_netje1970 - 26-09-2011 14:36:41
Vakantie & Reizen

Mag de reisorganisatie de bevestigde vertrektijd zo drastisch wijzigen?

[quote=juist ja schreef op maandag 26 sep 2011, 13:30]ik begrijp de frustratie van ts maar de voorwaarden zijn heel duidelijk. als u een 8-daagse reis boekt heeft u altijd 2 reisdagen. soms heb je mazzel en vlieg je 's morgens vroeg en soms heb je pech en vlieg je 's avonds. dit probleem is overigens makkelijk op te lossen: boek geen pakketreis bij een reisorganisatie maar boek zelf een lijndienst en boek zelf de accommodatie. u bent dan wel verzekerd van de vluchttijden die u bij boeking te zien krijgt. nadeel: je betaald vaak meer maar als het wijzigen van vluchttijden echt zo'n probleem voor u is dan bent u vast bereid meer te betalen.
de kortzichtigheid van mensen blijft me soms verbazen. extra geld moet er wel zijn. ook mensen met een kleiner vakantiebudget die bij de wat goedkopere maatschappijen boeken moeten netjes en conform de afspraken worden behandeld. en ook mensen die ervoor kiezen om een kant en klaar pakket af te nemen moeten netjes worden behandeld. niet iedreen bezit de vaardigheid of kennis om uit losse delen een rerispakjet samen te stellen. en wat ik al eerder zei. dat mensen zoals u die deze reactie plaatsen zijn verzand in de acceptatie van dit soort klantenbeleid is tekekend voor waarom het grote probleem uberhaubt kan ontstaan. het steunt me dat ik zoveel mensen tegen kom die zich er wel aanstoren en dat ook de de bedrijven die de consumentenbelangen behartigen me volledig steunen. het siert u dat u zo makkelijk in het leven kunt staan en zo makkelijk onrecht kunt accepteren. als iedereen zo makkelijk onrechtvaardige voorwaarden zou accepteren dan zou het er in de maatschappij echter nog minder rooskleuriger voorstaan dan nu al het geval is.