Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zon_netje1970 - 26-09-2011 14:45:15
Vakantie & Reizen

Mag de reisorganisatie de bevestigde vertrektijd zo drastisch wijzigen?

[quote=loreleigil schreef op maandag 26 sep 2011, 13:46]inderdaad zoals 'juist ja' al zegt, zijn de eerste en laatste dag van uw vakantie reisdagen. dat zonnetje afgaat op wat correndon van te voren meldt, terwijl er nergens in de algemene voorwaarden wordt gesproken over 'een kleine verschuiving', is niet slim.
als ik een bordje bij een schilder bestel, zal ik altijd persoonlijk polshoogte komen nemen en dit doe ik niet via internet, juist omdat er kleurverschil kan zijn. dat wil ik van te voren goed uitzoeken. net zoals u de algemene voorwaarden heeft gelezen en dus wist dat de vluchttijden onder voorbehoud waren.
dit is een beetje als een klein kind die tegen een muur op wil rennen. moeder zegt dat het zeer gaat doen, kind doet het toch en is verbaasd dat het inderdaad pijn doet.

je hebt de hele boodschap wel heel verkeerd geinterpreteerd. het is zoals een klein kind dat tegen een muur op wil rennen en vraagt zijn moeder of het pijn zal doen, zijn moeder zegt dat de pijn het vast en zeker wel mee zal vallen en dat het misschien een klein beetje pijn kan doen. in vertrouwen op de moeder doet het kind het toch en bezeert zich zo erg dat het zich een volgende keer wel twee keer zal bedenken voordat het de moeder weer vertrouwt.

als u goed gelezen had, heb ik bij de reismaatschappij uitgezocht hoe dat zat met de reistijden, als zij me verkeerde informatie verstrekken dan zijn de voorwaarden compleet waardeloos. verder kan ik alleen nog maar weer eens aanhalen.. "doordat vele mensen denken als jij, en zo makkelijk dit soort onrecht accepteren, kan het hele probleem ontstaan".