Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-09-2011 16:21:47
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Ook ik wil even mijn ervaring met jullie delen.
ik ben een al hele tijd geleden gebeld door hun toen het nog fotosessie.com was..
of ik visagie en haistyling voor hun wou doen.
meerdere modellen op een dag, ik zou per model betaald krijgen dus op zich heel erg leuk.
de locatie zag er ook mooi uit, ontzettend groot die fotostudio, ik wist niet wat ik zag zo groot! verschillende plekken met spiegels waar de modellen plaats konden vinden, op zich goed verzorgd.
er liep nog een visagist rond en ze vertelde me een paar dingen waardoor ik al een beetje argwaan kreeg over de manier van doen.
ze vertelde inderdaad dat er een team zat die meiden o.a. via hyves een bericht stuurden dat ze er leuk uit zagen, wat al snel gebeurd, en op deze manier kwamen ze aan de modellen.
ik heb een ontzettend lange dag gewerkt doordat er 'modellen' uit vielen waardoor ik op sommige momenten niks te doen had en dus ook niet betaald kreeg, maar wel moest wachten op de 'modellen' die nog zouden komen.
de collega visagist vroeg me of ik niet op contract bij hun werkte omdat ik gewoon aan het wachten was.. het scheen dus achteraf dat ze me na deze dag alleen in dienst wouden houden (en niet op freelance basis) zodat ze me min of meer konden verplichten om tijdens de momenten waarop ik moest wachten, dat ze me achter de pc konden zetten om ook naar meiden te zoeken op het internet.
hier had ik natuurlijk helemaal geen zin in en had het dus eigenlijk al een beetje gehad. ik ben natuurlijk geen visagist geworden om achter de pc te geen zitten!
ook wouden ze mijn factuur aan het einde van de dag niet overmaken en kreeg ik na veel gezeur waarom ik dan niet gewoon in dienst wou komen contant mijn geld.
ik heb er ook geen fijn gevoel aan over gehouden.
ook niks meer van hun gehoord tot kort geleden, had ik ze op mijn voicemail staan onder de naam nationale fotostudio.
ze hadden een paar dagen staan waarop ze het erg druk hadden en of ik visagie wou doen. ik weet dus nu dat het weer het zelfde bedrijf is en ben niet meer van plan te reageren. met dit bedrijf wil ik niet meer in zee gaan.
helemaal niet meer na al die verhalen die ik hier heb gelezen, want dat geloof ik gelijk!