Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 05-10-2011 12:32:37
Voeding & Gezondheid

 ov chipkaart en licht verstandelijk beperkte jongeren

[quote=jans2 schreef op woensdag 5 okt 2011, 12:16]zoek het hogerop. om te beginnen binnen je eigen instelling. je hebt wel wat beters te doen dan van het kastje naar de muur te worden gestuurd. een manager/directeur/lid raad van bestuur bereikt mogelijk meer.
daarnaast, als je de energie hebt, kun je diverse politieke partijen en reizigersverbanden inseinen over dit probleem, dat veel groter is dan alleen jouw groep.

het advies wat je geeft is uiteraard goed; het probleem van ruud03 is dat dit zo spoedig mogelijk moet gebeuren en je weet hoe langzaam de molens draaien bij de politiek, met eventjes de uitzondering van de ov jaarkaart, wat wel met de grootste spoed weer werd ingetrokken. zodra het de regering geld kost zijn ze "niet thuis", terwijl het probleen van ts met de grootst mogelijke voorrang behandeld zou moeten worden. niet alleen hij werkt met jongelui die begeleiding nodig hebben maar veel meer mensen die werken met licht verstandelijk beperkte jongelui krijgen deze problemen met reizen.