Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-10-2011 20:25:18
Vrije tijd & Tuin

Starguide

ook ik heb problemen met starguide. ik ben al ruim anderhalf jaar geen lid meer.

ik was één lid van starguide, maar ondanks dat ik veel reageerde op oproepen kwam ik niet aan het werk. ik besloot daarom weg te gaan. toen ik me wilde afmelden, werd er verteld dat ik te laat was en sowieso nog één jaar lid moest blijven.
ik heb dit geslikt. tot mijn grote verbazing is er drie maanden geleden weer geld van mijn rekening afgehaald door starguide! in eerste instantie wist ik niet dat het starguide was. na wat bellen en googlen ben ik er achter gekomen dat starguide via een bedrijf het bedrag van mijn rekening heeft laten schrijven.

ik heb telefonisch contact gehad met starguide. er werd verteld dat het een misverstand was, omdat ik mij op de jusite manier heb uitgeschreven. ik zou op de terugstortlijst komen. het geld was nog steeds niet terug gestord. ik besloot daarna te mailen, omdat ik het telefoonnummer niet kon bereiken. (of een verkeerde had) reactie:

beste ****,
onze excuses voor het lange wachten, wij hadden technische problemen. ik heb je opnieuw op de lijst gezet.

met vriendelijke groet,

starguide casting


het geld is nog steeds niet gestort. ik heb nog een mail gestuurd, maar hierop word niet meer gereageerd.

vandaag besloot ik om op internet te kijken, misschien hadden meer mensen klachten over starguide. toen kwam ik hier terecht!

ik kan trouwens nog steeds inloggen! (net geprobeerd)