Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ya
yahoejazz - 11-10-2011 22:37:18
Geldzaken & Recht

Bijdrage amazon teak

Na enig onderzoek het volgende gevonden... hoop dat dit gaat helpen om de gedupeerden hun zuurverdiende centen terug te laten krijgen.
stelletje klootviolen bij goodwood...

bij vonnis van de rechtbank te rotterdam d.d. 7 december 2010 is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goodwood investments b.v., statutair gevestigd te ‘s-gravenhage en kantoorhoudende te (1077 xx) amsterdam aan de strawinskylaan 1529 wtc trnb 15e (correspondentieadres: postbus 79044, 1070 nb amsterdam), (kvk nummer: 27167326), in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. c.p. bleeker tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr. m.n. de groot tot curator.

in een groot aantal beleggingsovereenkomsten is een zogenoemde terugkoopgarantie opgenomen. op grond van deze terugkoopgarantie was goodwood investments b.v. gehouden de opbrengstrechten na een bepaalde periode voor het overeengekomen bedrag terug te kopen indien de belegger daar tijdig en op de juiste wijze aanspraak op heeft gemaakt. in verband met het faillissement van goodwood investments b.v. kunnen deze terugkoopgaranties niet meer worden nagekomen. als gevolg van deze niet nakoming kunt u uw vordering aanmelden bij de curator.

teneinde de vordering uit hoofde van de terugkoopgarantie te kunnen beoordelen, verzoekt men een kopie van de beleggingsovereenkomst(en) alsmede een kopie van de toepasselijke algemene voorwaarden te sturen. een kopie van het participatiecertificaat is niet noodzakelijk.

tevens verzoekt men – voor zover relevant – de curator een kopie te sturen van uw brief aan goodwood investments b.v., waarin u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het overeengekomen terugkooprecht.

na ontvangst van voornoemde stukken, zal de curator u zo spoedig mogelijk nader berichten.

voor overige vragen met betrekking tot het faillissement wordt verwezen naar: de faillissementsverslagen op de website: http://www.cms-dsb.com/search/pages/default.aspx?k=goodwood&s=cmsdsb-nl">

postadres:
cms derks star busmann nv
t.a.v. mevrouw mr. m.n. de groot
postbus 94700
1090 gs amsterdam

ik hoop dat het helpt..

groetjes

rs