Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-10-2011 21:10:45
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

En............................
zoekt men gewoon op het internet naar fotografen dan blijkt men in de meeste gevallen ook het werk van zo'n fotograaf te kunnen zien = een z.g. portfolio.
hebben wij ooit in al die jaren dat dit al speelt met die "nationale fotostudio"ook maar 1 (één) foto gezien?
nee toch. maar wel dit forum vervuilen met treiterend namen te jatten, te beledigen en in het verleden te dreigen en de laatste week met knip en plakwerk tekst vele malen te herhalen om dit forum het zo moeilijk mogelijk te maken.

gezien deze feiten kan ik het mij nauwelijks voorstellen dat men nog naar die "nationale fotostudio" gaat en dat terwijl er zo erg veel goede glamour, modefotografen en goede algemene fotografen te vinden is op het internet waarbij toch prijzen te vinden zijn die lager is (gezien ook de kosten van reizen naar dat zwolle) dan menig uitstekende fotograaf vraagt.

en gezien het feit dat de meeste modellenbureau's helemaal geen geld vraagt voor een inschrijving (met foto !!!).

ja, pubermeisjes gek maken met: je hebt zo'n leuke uitstraling, daar moet je wat mee doen!"

mensen van dat "nationale fotostudio"zoek eens op een andere manier naar slachtoffers en moeders en vaders wees verstandig en lees eerst alle klachten over deze "studio".

de vrije vogel