Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

schnibel
schnibel - 19-10-2011 18:07:55
Geldzaken & Recht

Lucky euros

Ik heb een beetje digitaal onderzoek gedaan naar luckyeuros en het resultaat daarvan kan misschien meer vertellen over de achtergrond van die loterij.

ik heb gebruik gemaakt van informatie die als reactie op deze discussie zijn geplaatst en alles vastgelegd in een document dat ik heb gedeeld met google-docs.

via https://docs.google.com/document/d/1rsboui41ieasnqefh0i5tuhzm9ernxaszifpffnkq-a/edit?hl=en_us">deze link (https://docs.google.com/document/d/1rsboui41ieasnqefh0i5tuhzm9ernxaszifpffnkq-a/edit?hl=en_us) kan het document bekeken worden.

kort samengevat is lucky-euros onderdeel van een of ander bedrijf gevestigd in malta die hier in nederland gebruikt maakt van verschillende bedrijven voor de betalingen en het werven en helpen van klanten. de website die ze gebruiken gaat via allerlei omwegen en er is zelfs een soortgelijke lottowebsite die geregistreerd staat bij dezelfde webhost: http://www.ilovemillions.com/">http://www.ilovemillions.com/.

wij hebben ons lidmaatschap nog niet opgezegd maar dat gaat wel snel gebeuren, hoop ik.

groeten,

gio