Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-10-2011 20:43:23
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

En shannonklein,

je schreef: "en waarom worden positieve reacties verwijderd"

is dit de nieuwe taktiek om de redactie te beschuldigen van verwijderen van positieve berichten van die "nationale fotostudio?

ik volg e.e.a. al vanaf het moment dat fotosessie.com nog bezig was met foute (niet wettige) algemene voorwaarden en dus al enkele jaren en in die tijd is er nog nooit een positief bericht van fotostudio-jubelaars verwijderd geweest!!
eerder het tegendeel omdat veel klachten over dat fotosessie/nationale fotostudio eigenlijk van hetzelfde laken een pak was.

hoewel de hele sterke indruk bestaat dat het die "nationale fotostudio" en familie juist bezig is met het plaatsen van die juichende berichten omdat deze vaak maar eenmalig en steeds op een verschillende naam maar wel op één dag worden geplaatst.
en dit al al die jaren.
dat wij hier dus doorheen prikken is niet toevallig.

de vrije vogel die weleens een portfolio van die nfs zou willen zien.
dus niet gejatte foto's!!!