Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 28-10-2011 20:04:30
Winkels & Webshops

mag ik de gratis actiezegels achter de kassa meenemen

Wat een aannames allemaal. de caissière zou ze zelf in de zak stoppen....nee hoor, geen sprake van. bij ons in de supermarkt wordt er netjes in de agenda gezet dat er dan zegels gevonden zijn bij kassa 2. de zegeltjes gaan terug in de lade.

stel de klant komt terug voor zijn zegels, maar dit kan ook voor een product zijn wat is blijven liggen na de kassa, dan wordt er gekeken in de agenda en ja hoor daar staat dat er zegels zijn blijven liggen. dan worden de zegels/product netjes aan de klant teruggegeven.

en de reactie: "als de supermarkt dat wil voorkomen, dan moeten ze maar een ander spaarsysteem verzinnen." dat kan, dan wordt alles alleen nog duurder dan het is, of moet je meer zegels sparen voor iets...