Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 28-10-2011 20:44:24
Winkels & Webshops

mag ik de gratis actiezegels achter de kassa meenemen

[quote=diumenge schreef op vrijdag 28 okt 2011, 20:34][quote=zinook schreef op vrijdag 28 okt 2011, 20:06]de zegels zijn wel degelijk van de winkel. de ondernemer betaalt voor deze zegels. volgens mij heb jij mijn eerste verhaal niet goed begrepen. nee, dat waren ze tot ze werden weggegeven.

verder netjes dat in jouw supermarkt dat allemaal wordt bijgehouden, maar ik denk dat zat mensen die zegels die ze gratis (en soms ongevraagd) krijgen ze gewoon niet willen hebben en dus laten liggen. wat is dan het probleem als iemand anders die zegels meeneemt?



omdat het de ondernemer geld kost. de caissière dient op de kassa aan te geven of de klant ze wil hebben of niet. ze stelt ook die vraag aan de klant: spaart u zegels? en waarom stelt ze die vraag? omdat iedere zegel geld kost....blijkbaar heeft u ook mijn verhaal op de vorige pagina niet begrepen.

u heeft in zoverre gelijk dat de zegels niet meer van de supermarkt zijn, maar zijn ze dan wel van degene die ze ongevraagd vindt en meeneemt? volgens mij ook niet. en als dan een klant terugkomt in de supermarkt, dan zijn ze dus echt verdwenen of in dit geval gestolen. komt de klant terug en ze zijn netjes afgegeven door een klant die ze gevonden heeft, dan worden deze netjes meegegeven aan de klant en kost de ondernemer geen extra geld.

maar dat is al wat ik eerder aangaf: voor mij is diefstal: iets meenemen wat niet aan jou toebehoort. en of dat nu zegels zijn of een pen van je werkgever.