Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 28-10-2011 20:57:50
Winkels & Webshops

mag ik de gratis actiezegels achter de kassa meenemen

[quote=diumenge schreef op vrijdag 28 okt 2011, 20:52]oke, zinook, u bent zo te zien goed op de hoogte. kunt u dan deze vraag beantwoorden. wanneer kosten die zegels geld? als ze worden weggeven of als ze worden ingeleverd?

dus moet de ondernemer betalen voor het aantal uitgeven zegels of voor de retour ontvangen spaarkaarten waar iets voor wordt weggeven?



er wordt naar beide gekeken. ze rekenen af over de uitgegeven zegels. de kaarten die ze terugkrijgen dient de caissiere te scannen. maar dit kunnen ook kaarten zijn van andere supermarkten of hier kunnen zegels opzitten die van een zelfde andere supermarkt opzit. krijgt de klant bijv. een gratis produkt bij inlevering van de spaarkaart en de caissiere vergeet de spaarkaart te scannen, dan moet de ondernemer het 'gratis' meegegeven produkt voor de volle mep terugbetalen aan de groothandel. wordt de spaarkaart gescand, dan betaalt de ondernemer de kortingsprijs aan de groothandel.

maar de zegels die uitgegeven zijn aan de kassa, daar dient de ondernemer sowieso voor te betalen. zomaar zegels meegeven, kost dus geld...