Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 28-10-2011 21:23:11
Winkels & Webshops

mag ik de gratis actiezegels achter de kassa meenemen

[quote=samia schreef op vrijdag 28 okt 2011, 21:12]ik zie heel veel antwoorden, maar het is tot nu toe nog niet duidelijk of ik de zegels wel of niet mag meenemen.
hier is vaak te lezen wel -- maar net zovaak niet?
wat is het nou???


laat ik de vraag eens omdraaien. u heeft een volle actiekaart gespaard met de gratis zegeltjes. het product waar u voor kon sparen was voor uw (klein)kind bedoelt. u bent heel blij dat u de kaart vol heeft en geeft de kaart aan het kind mee om zelf uit te zoeken wat deze graag wil. onderweg verliest hij de kaart. het adres van u staat ingevuld op de spaarkaart, maar helaas iemand anders heeft deze gevonden en ach het waren gratis zegels, gratis spaarkaart, zal niemand missen. uw (klein)kind komt terug met de mededeling kaart kwijt...op wie zou u dan boos zijn....

degene die hem vindt? ach ja, het zijn gratis zegels, heeft u niets gekost, dus u heeft pech. en ja, eens verloren altijd verloren? ja, dat is hoe de maatschappij tegenwoordig in elkaar steekt.

ik weet, een beetje overtrokken. maar u heeft het helemaal niets gekost. ja, boodschappen kopen die u waarschijnlijk toch nodig had, misschien een produktje extra erbij om eerder de spaarkaart vol te krijgen.
zou de eerlijke vinder teruggekomen zijn, dan zou u blij zijn of niet.

nogmaals: wat zijn uw normen en waarden? u eigent zich iets toe wat niet van u is.