Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 29-10-2011 10:17:40
Winkels & Webshops

mag ik de gratis actiezegels achter de kassa meenemen

[quote=diumenge schreef op vrijdag 28 okt 2011, 22:32]als de ondernemer dus al betaald op het moment dat ze worden weggegeven, dan maakt het daarna niet meer uit wat er met de zegels gebeurd. als de klant ze in vuilnisbak gooit kost het, volgens jou informatie, ook geld. lijkt me eigenlijk dus ook sterk, ze rekenen er op dat niet iedereen z'n spaarkaart vol krijgt. als samia nou bijvoorbeeld nog twee zegels nodig heeft om een spaarkaart vol te krijgen en ze zie er twee liggen, dan is de winkelier daar niet blij mee, want moet weer iets gratis weggeven.

een aantal antwoorden gaat er van uit dat iemand de zegels is vergeten en er nog voor terugkomt, ik denk dat dat alleen maar 'misbruikt' wordt door de winkeliers om zo te voorkomen dat men zegels krijgt zonder boodschappen. ik ga er van uit dat de klant die zegels gewoon niet wil hebben en (on)bewust achterlaat voor een andere klant die er wel wat aan heeft.

ik zou dus zeggen dat het wel mag. en ze wel meenemen zie ik ook absoluut niet als diefstal.

de vergelijking met een volle en verloren spaarkaart gaat m.i. niet op, daar heeft iemand duidelijk moeite voor gedaan...