Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 29-10-2011 14:43:46
Winkels & Webshops

mag ik de gratis actiezegels achter de kassa meenemen

[quote=stacey schreef op zaterdag 29 okt 2011, 10:30][quote=samia schreef op zaterdag 29 okt 2011, 07:40]aan zinnook
ik had het niet over volle spaarkaarten, maar als er zegeltjes
in de bak van de boodschappen of op de grond achter de kassa in de supermarkt liggen, dit is toch wel anders dan volle spaarkaarten .

op de vorige pagina vraag je hoe het nou zit, daar krijg je antwoord maar blijkbaar niet het antwoord dat je horen wilt .............

alles in de winkel wat jij niet gekocht of gekregen hebt is niet van jou..........maar van de winkelier.
of het nu op de grond ligt of in de prullebak, het is van winkelier, het is zijn winkel en geen openbare gelegenheid en jij bent te gast als bezoeker en als hij zegt afblijven dan heb je daar maar naar te luisteren.
j....

ik ben te gast als klant. en als ik als gast onbeschoft door de bedrijfsleider behandeld wordt ga ik naar een andere zaak waar het personeel wel op een behoorlijke manier met de klant om gaat.

als de bedrijfsleider uitlegt dat de zegeltjes de rapende klant niet toekomen omdat daar geen gekochte artikelen tegenover staan, dan heb ik daar begrip voor.