Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bewustekoper
bewustekoper - 29-10-2011 19:17:19
Winkels & Webshops

mag ik de gratis actiezegels achter de kassa meenemen

Dank je wel stacey voor je laatste artikel. nu is het eindelijk voor iedereen duidelijk. het gaat er namelijk niet om wat ik begrijp of weet, maar of je artikelen wel duidelijk zijn voor iedereen die het leest. en nu ook kom je -eindelijk- met een onderbouwing die meer solide is dan eerst, want toen leek het meer op jouw mening.
nu mag iedereen van mij meningen spuien, maar daar heb je rechtsgeldig zo weinig aan.

ja, ik heb kennis op juridisch gebied. en het gaat er niet om dat ik geen juridische verhandelingen wil houden, dat wil ik maar al te graag. het gaat erom dat het niet ellenlange verhandelingen moeten worden. een kort, krachtig, en goed onderbouwd argument is meer op zijn plaats in deze rubriek. lange juridische verhandelingen lijkt me meer op zijn plaats onder de 'discussies'.

alleen vind ik het jammer te moeten constateren dat je toonzetting mij wat tegenstaat. ik wil je aanraden je berichten inhoudelijk te houden en niet telkens te schrijven over wat mensen wel of niet -volgens jou- willen. en dat is eigenlijk meer de reden waarom ik deze discussie tussen jou en mij wil stoppen.