Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 29-10-2011 22:02:55
Winkels & Webshops

mag ik de gratis actiezegels achter de kassa meenemen

[quote=stacey schreef op zaterdag 29 okt 2011, 21:19]ja natuurlijk, belt vast net zoveel supers tot er een zegt `tuurlijk mag je die zo meenemen` waarmee het voor vraagsteller dan gelijk een bewezen feit is dat ze dat dus overal mag omdat dat `haar recht` zou zijn...............
en als ze het nog eens weigeren zou ik dan ook maar gelijk advocaat inschakelen in dat geval...... ;-)

je maakt er wel erg een lolletje van hè? voor de vraagstelster is dit een serieuze vraag en gezien het aantal reacties niet een met een kant en klaar antwoord.

en ik kan me ook best wel vinden in jouw antwoord dat alle zegels die achterblijven weer eigendom van de supermarkt worden. hoewel ik me afvraag of de door jou aangehaalde artikels wel van toepassing zijn op zegeltjes. maar ik ben geen jurist en wil me er verder ook niet in verdiepen, dus ik neem van je aan dat je gelijk hebt.

overigens, volgens jouw stelling moet de supermarkt dan dus ook een bewaartermijn hanteren? dus de eerlijke vinder mag ze na die periode komen ophalen als de rechtmatig eigenaar ze niet heeft opgehaald, of zit ik er nu naast? zou het allemaal wel heel lastig maken voor een paar zegeltjes...

want er zit ook een andere kant aan. ik ben namelijk van mening dat de reden dat supermarkten niet willen dat mensen zegels meenemen is omdat ze die zegels gebruiken om extra omzet te creëren. als iemand extra zegels krijgt zonder er aankopen voor te moeten doen dan is zo'n supermarkt daar niet blij mee (nog begrijpelijk ook). maar die supermarkt zicht dus heel mooi verschuilen achter een of ander gevonden voorwerpen artikel ipv gewoon te zeggen we willen niet dat u onze zegels echt gratis krijgt, dus zonder aankoop.