Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 30-10-2011 11:40:14
Winkels & Webshops

mag ik de gratis actiezegels achter de kassa meenemen

Moeilijk te negeren als je bij elke vraag `gezellige kattenbelletjes a la msn` tegenkomt…..
dit was een serieus forum dat onderhand vervalt tot een babbelsite…….
vraagstellers zoeken hier naar een serieus antwoord en niet naar kletspraatjes.


het is nogal storend te zien dat serieuze antwoorden steeds vaker uitblijven en vaste beantwoorders door het kletsgehalte of afhaken of een vraag maar negeren om irritaties maar te voorkomen als er weer een pagina `gezellig geklets` staat waar vraagsteller niets aan heeft…..
om dan ook nog al die pagina`s onzin geklets te moeten doorspitten om te kijken of er nu al een serieus antwoord geschreven staat ergens en dit dan achteraf nog te moeten doen omdat dat niet het geval is en vraagsteller tenslotte wel naar een antwoord op zoek is... is ook mega irritant………

en juist omdat veel mensen hier zitten om wel serieus vraagstellers te helpen wekt dit onzin geleuter steeds behoorlijk wat irritatie….
de zin vergaat mensen omdat ze zich onderhand groen en geel ergeren aan het slappe onzin en off topic geklets over wat iemand allemaal wel niet heeft meegemaakt en oe en ah……
dat gaat ten koste van de vraagstellers en dat is niet de bedoeling want vraag/vraagsteller is waar het hier tenslotte enkel om gaat.

sommige idiote en onware adviezen zijn ook niet zomaar te negeren,
het is immers niet de bedoeling de vraagstellers van de wal in de sloot te helpen………….
we zitten hier om de vraagstellers te helpen en niet om gezellig te kletsen over wat we allemaal zelf meemaken …..

maar jij zit hier net, ik al jaar of 5 , jij hoeft hier ook niet te zijn of te reageren als het je niet bevalt…..
dus meng je zelf dan ook niet in dingen die al langer spelen en waar je geen weet van hebt, negeer het zelf dan ook zou ik zeggen, maar blijkbaar is dat moeilijk want je gaat na een week al commentaar geven en het dan vreemd vinden dat wij dat deden na veel langere tijd de irritaties al te hebben ondergaan………..

maar laten we er verder maar over ophouden, vraagsteller heeft haar antwoord, al was het niet het antwoord wat ze zocht en dat daar 6 pagina`s voor nodig waren is al vervelend genoeg.