Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bewustekoper
bewustekoper - 30-10-2011 11:57:52
Winkels & Webshops

mag ik de gratis actiezegels achter de kassa meenemen

@stacey: je schrijft: "maar jij zit hier net, ik al jaar of 5 , jij hoeft hier ook niet te zijn of te reageren als het je niet bevalt…..
dus meng je zelf dan ook niet in dingen die al langer spelen en waar je geen weet van hebt, negeer het zelf dan ook zou ik zeggen, maar blijkbaar is dat moeilijk want je gaat na een week al commentaar geven en het dan vreemd vinden dat wij dat deden na veel langere tijd de irritaties al te hebben ondergaan……….."

ik begrijp deze hatelijke toon jegens mij niet. ik heb hier alleen gezegd dat ik terugschrik van de toon en de niet-inhoudelijke, bijna persoonlijke reacties hier. dit is niet om me ergens mee te bemoeien, maar een poging te boel wat te sussen. probeer niet alles als negatief commentaar te zien stacey ;-) mijn opmerkingen zijn opbouwend bedoeld. ze zijn bedoeld om de negatieve toon te sussen, althans een poging daartoe. vat dit ajb niet zo persoonlijk op.