Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 31-10-2011 11:00:04
Winkels & Webshops

mag ik de gratis actiezegels achter de kassa meenemen

[quote=nbw schreef op maandag 31 okt 2011, 02:03]waar in godsnaam praten we over? zegeltjes sparen bij supermarkten.en mensen doen massaal mee. en kopen en plakken allemaal eerlijk en het personeel moet erop toezien. als je wilt bedriegen is het zo eenvoudig. zie mensen met gratis boodschappenpakket uit de supermarkten komen met trots . en de supermarkt met de producenten lachen zich dood. ze hebben die gratis doos al 10 keer terugverdiend omdat men zegeltjes wenst.

en nog erger is vermeende spiegeling van mensen aan status. waar wil je gezien worden.

ik haal boodschappen goedkoop bij aldi/lidl . maar dat kun je beter niet zeggen onder vrinden en collegae.

waarom kun je dat niet zeggen. ik kan niet wachten tot de nieuw te bouwen aldi hier opengaat, zal de plus hier best klanten kosten. vind het juist een sport om zo goedkoop mogelijk te kunnen kopen en hoef je je heus niet voor te schamen, naar mijn idee. werken ze bij aldi zonder gratis zegeltjes? is dat probleem ook opgelost.