Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 02-11-2011 12:17:00
Voeding & Gezondheid

Pgb

Ten eerste is dit een discussie en geen vraag,

indien mensen veelal in een zorginstelling zitten is er vaak geen sprake van pgb, maar zorg in natura. kosten worden direct bij het zorgkantoor gedeclareerd en zijn kosten die worden geaccepteerd door het zorgkantoor.

pgb wordt vaak ingezet bij mensen die zelfstandig voor hun eigen zorg zorgen. vaak zijn dit helemaal geen ouderen, maar mensen met een beperking in wat voor aard dan ook. deze mensen ontneem je hun zelfbeschikkingsrecht en worden gedwongen om zorg af te nemen van de reguliere zorgaanbieders.

ik ben het er absoluut mee eens, dat een hoop mensen pbg hebben, zonder te beseffen wat ze er mee doen. hierdoor komen in aanraking met vage bedrijfjes die de administratie op zich nemen en hier maar wat doen.... houdt er wel rekening mee dat pgb onafhankelijk wordt vastgesteld door het ciz. en deze houden zich weer aan de wetgeving.