Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alexishoop
alexishoop - 02-11-2011 17:43:28
Voeding & Gezondheid

Pgb

Doe wat je moet doen zou ik zeggen, de problemenof laat ik zeggen de bezwaren rondom pgb zijn voornamelijk het feit dat er niet goed met het budget werd omgegaan, zo zijn er verzorgerster ingehuurd voor een appel en ei terwijl er allerij mensen omheen grof geld verdienden, met name uit het oostblok kwamen veel jongens en meisjes die niet rechtstreeks betaald werden maar via buitenlandse tussenpersonen in loondienst weer waren en ondertussen ook nog eens op een studievisum hier opleiding deden.

dus feitelijk blijft alles bij het oude, maar je zult zelf een mantelzorger moeten vinden, liefst iemand in de naaste omgeving of het overlaten aan een thuiszorgburo die beter controleerbaar zijn door de overheid. maar zelf in het laatste geval zal raadt ik je aan om heel goed door te vragen naar de kosten beloning en ga nooit met een thuiszorginstelling in zee als blijkt dat maar 50% van het budget besteed wordt aan de patient.