Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kl
kluspoint - 10-11-2011 21:12:45
Geldzaken & Recht

Kennen jullie prom public relations online marketing?

Ook ik heb een brief gekregen van p.r.o.m.
misleiding alom, als je de brief goed leest wordt e.e.a. duidelijk.
de "gratis" periode van één jaar is verstreken, als je de brief tekend en retour stuurt dan wordt er niet verlengt na de periode die in de brief vermeld staat. je zal dus wel moeten betalen voor de aankomende periode.
wat opvalt is dat deze brief erg knullig eruit ziet, alsof iemand dat thuis heeft gemaakt op de computer en uitgeprint naar iedereen verstuurt. nazoeken op internet levert weing op.

ik heb gebeld met dit bedrijf voor opheldering en kreeg het volgende te horen:
ze hebben mij (?) een jaar geleden benaderd over een gratis vermelding, dit ging over een periode van één jaar. na dat jaar zou ik maandelijks een bedrag van 69 euro (excl. btw) moeten betalen, als ik dit niet wilde moest ik in de 9e maand opzeggen.
op mijn vraag voor een kopie van contract kreeg ik het volgende te horen:
er is alleen een bandopname gemaakt, die kon naar me gemaild worden voor eenmalig 150 euro te betalen. op mijn vraag dat het vreemd is dat er nooit een getekend contract is geweest werd verteld dat prom niet met contracten werkt maar uitsluitend mondelinge overeenkomsten sluit.

ik heb verteld dat ik op geen enkele manier betaald vermeld wens te worden, zeker niet voor 70 euro per maand in een algemene telefoongids met uitsluitend bedrijfsnaam (nog verkeerd ook) adres postcode en woonplaats.

ik ben benieuwd of er meer mensen post hebben gekregen en wat "we" kunnen ondernemen tegen deze praktijken