Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tr
treco-star - 13-11-2011 15:36:01
Voeding & Gezondheid

Seniorenalarm

Beste tenormin,
de mensen die het seniorenalarm gebruiken zijn een zeer kwetsbare groep vaak zijn het alleenstaande ouderen of zwaar gehandicapte kinderen die d.m.v. ons alarm zelfstandig kunnen wonen omdat de hulphond die zij hebben ons systeem kan activeren.
omwille van deze gebruikers nemen wij geen enkel risico en kan het systeem niet worden uitgeprobeerd.
kijkt u eens op de site en klik de button hulphond aan dan ziet u een voorbeeld van hoe kwetsbaar onze groep gebruikers is, dit filmpje is gemaakt door een jong gezin waarvan de vrouw acute epileptische aanvallen heeft en direct neervalt. de hulphond flame activeerd het alarm d.m..v. een druk op de speciale knop waardoor de geprogrammeerde nummers worden gebelt en men zo weet dat hulp nodig is. dit systeem heb ik speciaal en met veel plezier voor deze familie gemaakt en werkt sinds 2 jaar zonder problemen.
het uiteindelijke ontwerp heb ik in china laten maken, hier heb ik een prachtige anekdote van maar dat gaat nu te ver dus als u daar in geinteresseerd bent mailt u maar even.
als een klant wil uitproberen dan moeten we daar maar iets anders op vinden zoals het opsturen van een z.g. test-set o.i.d. de vraag is dan of de klant bereid is om hiervoor te betalen?
met vriendelijke groet,

paul.