Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

to
ton pouwels - 16-11-2011 09:21:14
Voeding & Gezondheid

Tips voor anti-allergeen beddengoed?

Een reaktie op het artikel anti huistofmijt
omdat ik 30 jaar werkzaam ben in het beddenvak komt deze vraag regelmatig bij ons binnen. wassen op 60 graden, niet teveel in de wasmachine, zodat de temperatuur ook daadwerklijk 60 graden is dood de huistof mijt. regelmatig goed stofzuigen, ook matrassen en controleer of de zak niet vol is, want dat reduceerd de zuigkracht. verder zit er natuurlijk erg veel verschil in de kwaliteit van de verschillende synthetische materialen (denk aan transpireren) en katoenen lakens en hoeslakens.
daar kom je achter als je bv een rood hoeslaken koopt van 200 count of een van 65 (aantal draden per cm2). na enkele malen wassen heb je een andere kleur in je bed liggen. microfaser is een prachtig materiaal, hetgeen ook veel wordt gebruikt in sportkleding en waar op en onder wij heel gelukkig en tevreden slapen.