Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gt
gtvspc - 17-11-2011 02:26:24
Voeding & Gezondheid

Tips voor anti-allergeen beddengoed?

Bedankt voor alle antwoorden!

@tenormin, ik heb even gekeken op de site van wehkamp, er staat inderdaad bij bepaalde zaken "anti huisstofmijt" (vooral bij dure producten), maar in hoeverre dat dan effectief is kan ik dus niet achterhalen.

@nataalie, goede tip! maar verslijt een dekbed/kussen niet erg snel als je het iedere week in de wasmachine doet, of valt dat wel mee?

@inekel1953, weet u toevallig ook merken van deze overtrekken e.d.? mijn zorgverzekering gaat namelijk toch niets vergoeden. ik heb gehoord dat anti-huisstofmijt materiaal een paar jaar geleden uit de verzekering is gehaald, en zelfs als dat niet zo is zal het toch volledig onder mijn (gemaximaliseerde) eigen risico vallen. zodoende zoek ik dan liever een goedkope onafhankelijke aanbieder.

over het stofvrij maken van andere kamers, ik denk dat dit niet echt nodig is. ik merk in een slechte periode dat mijn klachten soms zelfs al toenemen als ik een keertje uitslaap. gordijnen heb ik al niet meer en het tapijt is ook al de deur uit. ook qua meubels koop ik niets meer van stof.

@brainless, ik heb geen droger, dus dat gaat in ieder geval niet. ik vraag me af of het goed gaat om spullen die volgens de gebruiksaanwijzing op 40 graden moeten worden gewassen op 90 graden te wassen.