Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gt
gtvspc - 18-11-2011 23:35:53
Voeding & Gezondheid

Tips voor anti-allergeen beddengoed?

Weer bedankt voor alle antwoorden, informatie en sterktewensen iedereen!

voor nu ga ik beginnen met alles wekelijks op 60 graden te wassen, aangezien het nut van speciale hoezen e.d. ook betwist is. als mijn klachten dan nog niet voldoende afnemen kan ik alsnog voor speciale hoezen gaan shoppen. ik ben zeer blij dat ik nu een veel beter beeld heb van de mogelijkheden, nogmaals dank! :-)

@hmpf: tweedehands vind ik hiervoor inderdaad niet zo'n prettig idee. ik koop best vaak iets tweedehands, maar voor beddengoed.. dat weet ik niet. is persoonlijk natuurlijk.

@yasmina, ik vraag me af of dat nu nog geldig is. maar dan nog, dan gaat het toch op mijn eigen risico. ik weet ook niet of mijn conditie (geen astma namelijk) hier wel onder zou vallen.

@wimmi20, dat is waar. maar in een bed lig je uren achter elkaar, dus daar is de invloed groter. ook heb ik steeds minder stoffen meubels, vloerbedekking en gordijnen, dus dit is sowieso steeds minder een probleem. ik merk ook vaak dat mijn conditie van het moment dat ik naar bed ga tot het moment dat ik opsta meestal verslechtert. overdag veel minder tot niet.

@antonetta, ik zal eens kijken, maar ik heb nooit een duur matras. dus dan kan je je natuurlijk afvragen of het niet aantrekkelijker is om iets vaker een nieuw en 100% schoon matras te kopen ipv. te investeren in speciale reinigingsspullen.