Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
feyenoordgirl - 19-11-2011 16:15:31
Voeding & Gezondheid

Tips voor anti-allergeen beddengoed?

Beste gtcspc

ga er mee naar je huisarts en hij zal je een adres geven die de hoezen verkoopt, tevens wordt het misschien ook door je ziektekostenvezekering vergoed omdat het op doktersvoorschrift is!
mijn huisarts heeft een aantal jaren geleden een onderzoeker ( bedrijf die dat soort produkten verkoopt) laten komen en daar heb ik ook een oproep toen voor gekregen via de huisarts!
ze doen dan een aantal allergietestjes met je ( je krijg dan een beetje vloeistof op of in je arm) en aan de hand daarvan kwamen ze er achter dat ik alergie's was voor huisstofmijt.
misschien doet de huisarts dat tegenwoordig zelf, maar ik zou hem (of haar) dit eens vragen!
bij de huisarts wordt je misschien nog het beste geholpen , want huisartsen worden vaak zat geinformeerd over nieuwe produkten.
hopelijk heb je hier iets aan!!