Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-11-2011 14:03:08
Geldzaken & Recht

Geld vergeten

Abctje schreef op donderdag 24 nov 2011, 13:40: leuk al die reacties, ( of is het reakties) maar de nederlandse taal is nou eenmaal moeilijk voor een buitenlander. maar zoals jullie bezig zijn valt er nog wat te lachen met al die verwijten over en weer. geinig, maar hier heeft de vraagsteller natuurlijk niks aan.

daar heb je helemaal gelijk in @abctje!
maar er zijn ook veel mensen die uit de reakties van anderen het e.e.a. opsteken.
ik lees vaak vraag en antwoord vanwege de vraag die gesteld wordt en wat voor antwoord daar dan op gegeven wordt, dus ook als ik zelf geen antwoord heb, lees ik hier heel vaak dingen waar ik wat van leren kan.
tja...........en als er dan zo'n klojo alleen maar de taalfoutjes van een ander zit te verbeteren en dan zelf ook nog niet eens correct nederlands kan schrijven, dan gaan bij mij m'n nekharen overeind staan.
maar je hebt gelijk, ts is daar niet mee geholpen.
overigens...........die betweter durft zeker niets meer te zeggen, dat hebben we er dan in elk geval mee bereikt, hahaha.