Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-11-2011 11:24:41
Geldzaken & Recht

Onterechte afschrijving postcodeloterij

Godefrieda schreef op donderdag 24 nov 2011, 21:47: mariannetje schreef op donderdag 24 nov 2011, 21:13: was dit echt een extra trekking? bij mij hebben ze namelijk geld voor een extra lot erafgehaald terwijl ik dus absoluut geen extra lot erbij heeft genomen.
dit was een extra lot in oktober waarvoor op 1/11 het geld van mijn rekening is afgehaald.
wanneer ik verhaal gaat halen zegt men dat dit geld niet terug kan worden gestort omdat de trekking al is geweest.
ze zijn daar echt niet goed bij hun hoofd hoor.
maar ik wil dit geld terug, het gaat mij niet om zo,n rottig tientje maar het feit dat ze dit dus gewoon maar doen gaat mij dus veel te ver.
ik vraag me af bij hoeveel mensen. ze dit doen.
dus als dit nog meer mensen is overkomen laat het even weten.
deze praktijken moeten gestopt worden.

dit is wel gedateerd: "4 augustus 2010"!


wat heet? deze praktijken spelen zich nog steeds af. ik heb vorig jaar het extra inleggeld teruggekregen. echter in september dit jaar, 2011, ontdekte ik dat ik geen lid meer was van deze omstreden organisatie. mijn vrouw i.h.b. vond dit niet leuk. ik ben een van de bezorgers geweest die de postcodeloterijagenda (bah, een zwaar milieubelastend ding) moest verspreiden. ik bezorg in mijn eigen woonwijk en kwam tot de ontdekking dat ik er geen kreeg. verhaal gehaald bij de pcl pert e-mail en het antwoord was dat ik sinds vorig jaar september geen lid meer was. ik heb toen duidelijk proberen te maken dat het de teruggave van het extra bedrag ingelegde bedrag betrof en niet de opzegging van het lidmaatschap. wel een bevestigingsmail gehad 2 maanden terug, maar geen antwoord meer en dus ook nog steeds geen lid. m.a.w., de pcl is letterlijk en figuurlijk een tranentrekkende organisatie, die niet aan u of hun doelen denkt maar aan publiciteit en geldverslindende en weinig millieuvriendelijke projecten met hypocriete profiterende doelen.