Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-11-2011 12:00:35
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Wat een negatieve reacties allemaal van mensen zonder dat ze echte ervaringen hebben met deze studio.

ik heb ongeveer een maand geleden een mailtje op hyves gekregen met vip-code. ik heb eraan meegedaan en kreeg even later een smsje dat ik ze moest bellen voor een afspraak. dat heb ik gedaan en ik vond het allemaal erg leuk klinken aan de telefoon. ik dacht wel dat er een adder onder het gras moest zitten aangezien het allemaal te mooi klonk om waar te zijn. toen bleek inderdaad dat ik moest betalen voor de fotoshoot. ik heb het met mijn ouders besproken en besloten het te doen. aan de telefoon werd mij duidelijk verteld waar ik aan begon, wat ik moest betalen en hoe lang ik kosteloos mijn afspraak kon verzetten. een paar dagen na het telefoontje kreeg ik per post mijn bevestiging binnen en een boekje met alle informatie. het leek me erg leuk en ik had er zin in.
afgelopen weekend had ik mijn afspraak en vrijdag besloot ik nog even op internet te kijken. toen kwam ik hier allemaal discussie tegen en ik was er erg van geschrokken. ik heb het mijn ouders laten zien, maar het was te laat om af te zeggen. ik moest hoe dan ook betalen, want dat stond in de voorwaarden.
ik moest die dag toch in de buurt van zwolle zijn, dus ik ben er gewoon naar toe geweest met mijn moeder en ik ben blij dat ik het gedaan heb.
het is me heel erg meegevallen na al deze verhalen en ik heb een heel leuke dag gehad. toen ik daar aankwam werden we hartelijk ontvangen en werden er nog wat papieren met ons doorgenomen met alle voorwaarden waar ik voor moest tekenen. mijn moeder heeft meegekeken zodat we zeker wisten waar we mee akkoord gingen. vervolgens kon ik me gaan omkleden en werd ik door een professionele visagiste opgemaakt. ze had bij chanel gewerkt en wist zeker wat ze deed. toen mijn make-up klaar was werden de eerste foto's gemaakt. daarna heb ik me nog 3 keer omgekleed en nog meer foto's laten maken. er zijn ongeveer 30 foto's gemaakt en de fotograaf liet tussendoor het resultaat zien en het zag er erg leuk uit. tenslotte mocht ik nog met mijn moeder op de foto. over ruim 3 weken krijg ik de foto's binnen en ik ben erg benieuwd.
ik ben blij dat ik naar zwolle ben gegaan voor de fotoshoot, want ik heb het erg naar mijn zin gehad.
ik snap niet waar al die spookverhalen vandaan komen en vooral omdat die mensen geen fotoshoot hebben laten maken en er dus niks van kunnen weten.

ik ben ook een nieuwe gebruiker op deze site met een positief bericht, dus sommigen zullen mijn reactie ongeloofwaardig vinden, maar ik wilde dit toch graag meedelen omdat veel negatieve reacties totaal onterecht zijn!