Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robpanadero - 29-11-2011 17:46:51
Geldzaken & Recht

Kennen jullie prom public relations online marketing?

Heb onlangs een advocaat geraadpleegd.hierbij het schrijven aan prom.

geachte heer, mevrouw,
tot mij wendde zich nn met het verzoek haar belangen te behartigen. zij overhandigde mij uw schrijven van 17 oktober jl..
het betreft hier een door u gestelde overeenkomst. cliente heeft echter telefonisch aangegeven geen overeenkomst met u te willen aangaan en na ontvangst van de factuur heeft zij dit nogmaals aangegeven. desondanks komt u met een voorstel bij schrijven van 17 oktober jl.
hierbij herhaal ik nogmaals dat cliente geen prijs stelt op enige betaalde vermelding. de wijze waarop u op 26 augustus jl. cliente benaderd heeft is dermate misleidend geweest dat er van een rechtsgeldige overeenkomst geen sprake kan zijn. in het geval u zich blijft beroepen op het bestaan van een overeenkomst, zal ik voor cliente een beroep doen op vernietiging op grond van dwaling en/of bedrog alsmede wegens gebrek aan wilsovereenstemming. op deze gronden acht cliente zich dan ook niet gehouden tot betaling.
ik verzoek u over te gaan tot (kosteloze) annulering van uw dossier en de gegevens van cliente uit uw bestanden te verwijderen. indien ik binnen 10 dagen na heden geen antwoord van u mocht ontvangen, ga ik ervan uit dat u aan dit verzoek heeft voldaan alsmede met mij van mening bent dat er geen sprake is van een overeenkomst.
in het vertrouwen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,
hoogachtend,