Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-11-2011 11:28:16
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Gelezen in één van de voorgaande items: "ze waren van alles met mij van plan zoals casting enz omdat ze mij zeeer geschikt vonden".

dames/heren, kijk eens naar één van de next topmodels serie op de tv. er worden duizenden foto's ontvangen, er worden er 20 tot 30 uitgekozen waarvan er uiteindelijk na een groot aantal verschillende opdrachten in 13 weken tijd(!) een stuk of drie geschikt zijn.

deze lieden kunnen aan een plaatje op een pc scherm zien dat iemand geschikt is en hebben daar veel plannen mee en voor. ik vind dit absoluut meer dan knap, temeer omdat er dagelijks (jonge) meiden de spreekwoordelijke grote carriere wordt voorgehouden. die maar zéér weinig echt krijgen.

kijk uit wat je doet en denk eens logisch na voordat je ergens instinkt! kijk eens hoeveel èchte top modellen er zijn .......................