Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

erik9472
erik9472 - 30-11-2011 15:43:36
Computers & Telefonie

Afdrukken via one note

Ik ga er vanuit dat je gebruikt maakt van office 2010. ik ga er van uit dat one note 2010 een onderdeel is van office 2010. het is een soort online bewaarplek.
als je het onderdeel niet nodig hebt voor je werk of om te delen met andere mensen. dan zou ik het deinstalleren dmv start ,configuratiescherm,programma's en onderdelen. klik op het office 2010-programma. er komt een schermpje met de keuze office verwijderen, herstellen, wijzigen of onderdeel bijvoegen. kies voor wijzigen daarna kun je beslissen welk programma je wilt verwijderen.
een andere mogelijkheid is dat je documenten die je maakt in word 2010 niet juist worden opgeslagen, maar altijd in een one note formaat. als je een document in word opslaat ga dan naar de grote knop links boven en kies opslaan als. op dat moment krijgt je de keuze in welk formaat je het document wilt opslaan.
kies dan voor een word document. na het opslaan het document proberen uit te printen. liefst via dezelfde knop, kiezen voor afdrukken en dan niet snelafdrukken. op dat moment krijg je een schermpje waar je kunt zien welke printer er gebruikt gaat worden. let er dan op dat het je eigen printer is.
mocht dat niet zo zijn dan kun je bij start, apparaten en printers je eigen printer als standaard printer instellen. (rechtermuisknop halverwege in het menu)