Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-12-2011 11:02:12
Geldzaken & Recht

Onenigheid over afspraak gordijnen

Vrouwe elske schreef op vrijdag 9 dec 2011, 09:12: pino, susannef en vladja
jullie pogingen mijn antwoorden onderuit te halen zijn:
in strijd met de huisregels, inhoudelijk lasterlijk en wat mij betreft dus ook onrechtmatig.
mr. m. martens-ferwerda

antwoorden onderuit halen is niet in strijd met de huisregels. was dat wel zo dan zou iedere malloot hier de grootst mogelijke onzin en volslagen verkeerde adviezen zonder weerwoord mogen geven en mensen totaal de mist in kunnen sturen. die onzin, verkeerde advies en de mist in (en ouwe neel berichten) gebeurt hier trouwens regelmatig. die zaken moeten dus worden tegengesproken, want vraagstellers hebben recht op een correct antwoord, waarmee ze verder kunnen (dan de mist in). dat is de opzet van dit forum.

lasterlijk. als je jezelf hier zeer duidelijk geprofileerd hebt als jurist met een juridisch adviesbureau (met een link naar dat bureau, dus klantenwerving) dan kan je verwachten dat je op de hak genomen wordt over jouw opleiding met adviezen, die totaal onhaalbaar zijn zou het tot een rechtszaak komen. daarmee stuur je mensen het bos in en laat ze ook nog eens voor schut staan / afgaan als ze op die manier hun "recht" willen halen. nog afgezien van de eventuele kosten van de rechtszaak, die ze voor hun kiezen krijgen, als ze die door jou aangegeven advieslijn zouden willen doorzetten.

dat jij dat als onrechtmatig beoordeelt, is jouw visie. ik en anderen denken daar anders over en vinden een waarschuwing / ontkrachting van jouw advies noodzakelijk.

vladja