Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

orgelmuts
orgelmuts - 22-12-2011 17:28:19
Voeding & Gezondheid

E-book bevalt niet, kan ik mijn geld terugkrijgen?

[quote=vladja schreef op donderdag 22 dec 2011, 16:37]al eerder heb je het hier over een dieet gehad, wat kennelijk mislukt is. anders had je geen nieuw/ander dieet nodig. je weet dus dat diëten een probleem voor je is.

je hebt zelf niet verder onderzocht wat het dieet inhoudt, behalve een verkooppraatje per email. als je googled is daar best het een en ander over te vinden.

je hebt het blindelings besteld en dan blijkt dat je je er met geen mogelijkheid aan kan houden. ja, diëten vergt wel doorzettingsvermogen, discipline en zelfregulering.

en nadat je al bladerend vastgesteld hebt dat je dat niet voldoende kan om het dieet te kunnen volgen, word je boos op de elektronische uitgever dat je het niet kan terugsturen. en dat is terecht want je kunt het zo kopiëren.

rara, wie zit hier nu fout?

vladja



@vladja,

ik ben absoluut niet boos op de uitgever van het boek, voor anderen zal het wellicht een uitkomst zijn.
en dat dieëten doorzettingsvermogen, dicipline en zelfregulering van je vergt, dat is mij welbekend.
jij weet mijn verdere omstandigheden niet waarom de vorige dieëten dan al of niet gelukt zijn.
maar ik kan je vertellen dat het me absoluut niet aan doorzettingsvermogen of dicipline ontbreekt.

bij dit dieet moet je naast het dieet ook veel aan lichaamsbeweging doen en daar wringt de schoen want ik zit in een rolstoel en kan dus maar heel weinig aan beweging doen.
zelf met die wetenschap was ik wel bereid om evengoed het dieet te proberen en nu heeft ze in haar e-mail ook gezegd dat je geld-teruggarantie hebt als het dieet niet blijkt te werken.
maar ja, ik kan me dus met geen mogelijkheid aan dat dieet gaan houden, niet wegens gebrek aan dicipline, maar om praktische redenen.
en als ik dan al 3x een email heb gestuurd met het vriendelijke verzoek om te reageren en ik hoor dan maar niets, ja dan wordt ik boos, logisch!

en ja, jij bent misschien meer thuis op de computer en met dingen opzoeken op google, ik een stuk minder. vandaar dat ik hier dus ook om raad vraag.

dan je laatste opmerking: wie zit hier nu fout.........
ik heb niet beweerd dat de schrijfster fout zit hoor.
ik stel hier gewoon een vraag en m.i. heeft mahadma (waarvoor dank) daar al een duidelijk antwoord op gegeven.

als ik al boos ben is het op mezelf. nou ja en nu ik dat e-book eenmaal heb......misschien kan ik er op mijn eigen manier wel een draai aan geven.
het afvallen op zich hoeft niet zo hard te gaan, het overgewicht zat er ook niet met een paar maanden aan dus..........
dan heb ik in elk geval nog niet helemaal €66.00 weggegooid.
maar ik baal gewoon omdat je als je eenmaal zoiets hebt gekocht, je het op een of andere manier niet meer ongedaan kan maken.

dus vladja, denk jij ook even na voordat je iemand zegt dat hij/zij geen doorzettingsvermogen of dicipline heeft!

desondanks maak ik tevens van de gelegenheid gebruik om jou en de andere experts van kassa hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2012 toe te wensen.

dat we in het komend jaar ook weer van jullie adviezen gebruik kunnen maken ;-)

met vriendelijke groet,

wilma.